Full 2

FREELANCE ONLINE MARKETING

Groei in traffic, conversies en maximaliseer jouw ROI met online marketing tactieken. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te onderzoeken of we elkaar kunnen helpen.

Als freelance online marketeer help ik bedrijven meer verkeer te realiseren naar hun website. En niet zomaar verkeer, maar kwalitatief verkeer. Hiermee bedoel ik website bezoekers die in de doelgroep vallen met een hoge koopintentie.

Ik zorg ervoor dat jouw website bovenaan komt te staan in de zoekresultaten van Google. Dit doe ik door het verbeteren van de techniek, backlinks en de content van de website. Tevens zet ik effectieve Google- en social media advertenties in om jouw groei in traffic te versnellen. Dit hoeft niet direct veel geld te kosten. Je kunt online heel gericht targeten waardoor je zelfs met een beperkt budget mooie resultaten kan boeken.

Zijn bezoekers eenmaal op de website, dan is het zaak ze te converteren naar een lead of een klant. Het is zonde als jouw website bezoekers weggaan zonder hun contactgegevens achter te laten of zonder dat ze een aankoop hebben gedaan. Het grootste deel van jouw website bezoekers komt immers nooit meer terug!

Ik maak gepersonaliseerde landingspagina's die converteren. Ik zorg ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijk is en dat er overtuigende content staat. Door grondige data analyses en door het doen van slimme A/B testen in hoog tempo, wordt jouw website iedere dag een beetje beter.

Winst is één van de belangrijkste drivers van jouw bedrijf. En als je online marketing effectief inzet, kan dit zorgen voor een aanzienlijke groei in winst.

De vuistregel in marketing is dat het 5 keer zo duur is om een nieuwe klant aan te trekken, dan een klant terug te laten komen. Ik maak daarom email nieuwsbrieven die zorgen voor terugkerende aankopen. Ook automatiseer ik email campagnes zodat je op grotere schaal impact kunt maken. Daarnaast optimaliseer ik online advertenties aan de hand van data zodat het steeds goedkoper wordt om nieuwe klanten aan te trekken. Ik maximaliseer jouw ROI.  

Bedrijven duurzaam laten groeien
Jaar ervaring in online klantreizen
Miljoen uitgegeven aan campagnes
Het jaar dat ik geboren ben

Expertise

Online strategie

Ik bedenk nieuwe online marketing strategieën die zorgen voor duurzaam resultaat.

Google Ads

Ik maak Google zoek-, shopping- en YouTube ads voor meer traffic naar de website.

Social Media Ads

Ik ontwerp en implementeer Facebook- en LinkedIn ad funnels die converteren.

SEO & content

Ik zorg dat jouw website bovenaan komt te staan in Google met content optimalisaties.

Conversie optimalisatie

Ik creëer effectieve landingspagina's en optimaliseer deze met A/B testen in hoog tempo.

Emailmarketing

Ik automatiseer emails en maak email nieuwsbrieven die zorgen voor herhaalaankopen.

Online marketing tactieken

It’s impressive how Joris is able to breakdown complex customer journeys and makes them easy to understand for the rest of the team.

thijs
Thijs Verhoef
Product Owner at Coolblue

Joris helped us in an amazing way by making an entire new website. He has the ability to make online marketing fun and in a way that we can learn from every step in the process.

Remy
Remy Groenendaal
Owner at Eden

Joris has the rare talent to be both the abstract thinking, highly strategic board advisor as well the hands-on technical marketing expert.

Huub
Huub Schuijn
Marketing Manager at International Bike Group

Joris is een digital marketeer in hart en nieren en als team hebben we veel van hem geleerd. Slimme vent en fijn om mee te kunnen sparren!

Roeland
Roeland van der Vliet
Digital Expert at International Bike Group
Het is mijn zaak de jouwe te laten groeien.

Neem contact op en vertel mij over je uitdagingen.