Full 2

FREELANCE INBOUND MARKETING

Groei in traffic, leads en klanten met B2B inbound marketing tactieken. Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Als freelance inbound marketeer help ik B2B bedrijven meer leads te realiseren. En niet zomaar leads, maar kwalitatieve leads die resulteren in nieuwe klanten. Dit begint bij het effectief aantrekken van website bezoekers.

Bij inbound marketing staat content creatie centraal. Door relevante content te delen via social media, email nieuwsbrieven en je blog, bouw je aan je naamsbekendheid en word je autoriteit in jouw niche. Belangrijk hierbij is zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat prospects je content kunnen vinden in Google.

Zijn bezoekers eenmaal op de website, dan is het zaak ze te converteren naar een lead. Het is zonde als jouw website bezoekers weggaan zonder hun contactgegevens achter te laten. Het grootste deel van jouw website bezoekers komt immers nooit meer terug!

Ik maak gepersonaliseerde landingspagina's die converteren. Ik zorg ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijk is en dat er overtuigende content staat. Daarnaast zorg ik ervoor dat leads automatisch worden opgevolgd met persoonlijke emails zodat ze een winstgevende klant worden.

Klanttevredenheid is de belangrijkste driver van klantloyaliteit. En uiteindelijk zegt klantloyaliteit veel over lange termijn groei. Je doet er dus goed aan om te investeren in het optimaal servicen van je klanten en dit kan met inbound marketing tactieken.

Ik help je met het meten van de NPS van jouw bedrijf. Ik verzamel kwalitatieve data om pijnpunten te achterhalen van jouw klanten. Daarnaast help ik ze oplossen met bijvoorbeeld effectieve communicatie op grote schaal. Ik zorg ervoor dat jouw klanten positief over je gaan praten.

Bedrijven duurzaam laten groeien
Jaar ervaring in online klantreizen
Miljoen uitgegeven aan campagnes
Het jaar dat ik geboren ben

Expertise

Inbound strategie

Ik bedenk inbound marketing strategieën die zorgen voor resultaat.

Google Ads

Ik maak Google zoek-, display- en YouTube ads voor meer traffic naar de website.

Social Media Ads

Ik ontwerp en implementeer Facebook- en LinkedIn ad funnels die converteren.

SEO & content

Ik zorg dat jouw website bovenaan komt te staan in Google met content optimalisaties.

Conversie optimalisatie

Ik creëer effectieve landingspagina's en optimaliseer deze met A/B testen.

Marketing automation

Ik automatiseer emails en maak email nieuwsbrieven die zorgen voor herhaalaankopen.

It’s impressive how Joris is able to breakdown complex customer journeys and makes them easy to understand for the rest of the team.

thijs
Thijs Verhoef
Product Owner at Coolblue

Joris helped us in an amazing way by making an entire new website. He has the ability to make online marketing fun and in a way that we can learn from every step in the process.

Remy
Remy Groenendaal
Owner at Eden

Joris has the rare talent to be both the abstract thinking, highly strategic board advisor as well the hands-on technical marketing expert.

Huub
Huub Schuijn
Marketing Manager at International Bike Group

Joris is een digital marketeer in hart en nieren en als team hebben we veel van hem geleerd. Slimme vent en fijn om mee te kunnen sparren!

Roeland
Roeland van der Vliet
Digital Expert at International Bike Group
Het is mijn zaak de jouwe te laten groeien.

Neem contact op en vertel mij over je uitdagingen.